Vinnarna av omslagsbruden 2022

Okategoriserade |


I fredags drogs de tre vinnarna av omslagsbruden! Så kul och på fredag smäller det, då bär det av med modefotograferingen, vilket ska bli så kul.

Det är tre super härliga tjejer så det kommer bli så bra. Det är alltid flera detaljer att hålla koll på men jag hoppas att allt är på banan 🙂

Om ni missade vilka som vann kan ni se det HÄR

Tjejerna vinner, utöver att pryda Allt om Bröllops maj utgåva samt vara med i ett modereportage, en super härlig goodiebag.

  • En 80 min skräddarsydd ansiktsbehandling. på Stockholms lyxigaste skönhetsdestination SALONG BABOR. Bli omhändertagen av en professionell hudterapeut, som för dig tillbaka i balans och harmoni i hud, kropp och sinne. Återfå energi och lyster, fördröj ålderstecken eller bara njut av en stund med bara dig i fokus. Vad du än önskar för resultat anpassar vi behandlingen och produkterna efter dina behov och önskningar. Vi kan bland annat. arbeta på att stärka ansiktskonturen, minska tydliga tecken på hudåldrande, barriärstärkande, öka hudens fasthet & spänst, kollagenuppbyggande, öka elasticiteten, eller stärka ytliga blodkärl och lugna akuta rodnader eller punkt behandla utvalda områden. Värde 1595 kr.
  • Ett plagg från Ida Sjöstedt, Värde 2 199 kr.
  • Fantastiska hårprodukter från Rapunzel of Sweden som är en av nordens ledande löshårsleverantörer. Värde 1 070 kr.
  • Ett exklusivt smycke från Schalins of Sweden.

Vinnarna får även bo på exklusiva Hotell Elite Eden Park i Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och livfulla Stureplan. Ett 4-stjärnigt hotell där förstklassig service erbjuds.

De tre vinnarna kommer även få avnjuta en middag på fantastiska restaurang Miss Voon. Som serverar kombinerade smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Miss Voon har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på deras eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakskaraktär är ledorden när de utformar menyn, och det går igen även i vin- och drinklistan.

Helt galet fantastiskt! Så kul även att tävlingen växer för varje år 🙂 Vi har verkligen fantastiska sponsorer och alla som tävlade ska verkligen ha ett STORT TACK! Jag önskar att alla kunde vinna!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *