Save the date

Save the dates

Januari är en bra månad för att skicka ut inbjudningar. Jag märker det åtminstone i de Facebookgrupper jag är med i. Alla vrider och vänder på sina formuleringar. Jag har det framför mig, målet att ha ut alla inbjudningarna innan månaden är slut.

När vi efter sommaren hade bokat kyrka, festlokal och fotograf så blev det dags att förvarna alla om att börja spara helgen (och pengar) för vårt bröllop. Sedan innan hade jag tankar om att ha en magnet, roligt att ha något som man kan titta på och som man inte tappar bort.

Dessutom var det viktigt att lägga förväntningarna rätt, det skulle kännas roligt och inte för stelt. Så en ganska rolig partybild blev valet för oss. Bilden är från en fest under sommarens Pride, då vi hamnat på ett ställe vi egentligen är alldeles för gamla för.

Min vän Hanna blev glad när hennes magnet ramlade in och delade denna peppiga bild. Jag beställde magneterna från en säljare via Etsy. Många av inbjudningarna gick utomlands så 40 magneter med porto och kuvert, gick på ca 1600kr. Säljaren hittar du här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *