Min förlovningsring

förlovningsring

När det kommer till förlovningsring så har jag alltid drömt om en klassisk enstensring. Under själva förlovningen får ju ringen får vara stjärnan, så jag valde (som många andra nuförtiden) att satsa krutet där, vigselringen blir väldigt enkel.

Eftersom jag handlar allt på nätet så var jag nöjd att hitta Vanbruun där sedan köpte min ring. Vi började med att beställa hem provringar. Jag var i princip klar på att jag ville ha ringen Angelica så jag passade på att  pröva tillsammans med vigselringen.

Jag är supernöjd med min ring, den är väldigt drömmig och den har fått en fin sammetsbox att bo i. Mörkblått är en av våra bröllopsfärger. Jag satsade på prisvärda sammetsringboxar från etsysäljaren Linmarinshop som du hittar här.

One thought on “Min förlovningsring

  1. Helt klart en klassisk förlovningsring och mycket vacker! Bra med en sammetsbox till ringen då du inte använder den. Man
    glömmer ofta det där med att god förvaring och hantering av dyra smycken är mycket viktig för att de ska förbli vackra länge.
    Grattis till fina ringen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *