Perfektionistsjukan i inbjudningsverkstaden

inbjudningar

Nu är produktionen av våra inbjudningar i full fart. Det är spännande för det för första glimten våra gäster får kring vårt tema.

Jag köpte ett paket med clipart på Etsy som jag sedan kan återanvända i trycksakerna på själva dagen. Första utkastet blev superdåligt, men jag började om denna vecka och nu är jag riktigt nöjd. Nu ska min inre perfektionist stångas med att hitta rätt penna till kuverten så min handstil ser lite cool ut för adressskrivandet, första försöket blev inte heller särskilt lyckat.

Det blev en A5 med själva inbjudan och så en något smalare kort med detaljerna. Ett band för lite textur och för att fortsätta med naturtemat. Vi skippade till slut den hemsidan vi gjorde och satsade istället på en Facebookgrupp för att alla tillresande ska kunna få tips och se vilka andra gäster som kommer för att ev. planera ihop.

Allt material är från Panduro, för 40 inbjudningskort ca 900kr för papper, kuvert och snöre. Blev också att jag fyllde på färgpatroner i fotoskrivaren och köpte en  pappersgiljotin för att få snygga kanter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *