Allt om brudtärnorna

image

Mina två systrar Jeanette och Mysan är mina brudtärnor. Jag är jätteglad att de är det. Jeanettes dotter Cataleya är också med på ett hörn. På norska heter det forlover och Jeanette ska vara mitt vittne båda när jag begär hindersprövning och när vi gifter oss. Hon är även med under vigseln.

Cataleya ska ha en liten specialsydd ljusgrå klänning som påminner om brudtärnornas klänning men är lite ljusare och mycket mer gräddbakelse.

image

Mina systrar ska ha grå klänningar från Asos. Med tyll nere och paljetter uppe.

image

För att mjuka upp klänningen så ska de också ha varsin krans av brudslöja.

image

På morgonen på bröllopsdagen blir det säkert en bra stund innan vi hoppar in i våra kläder. Så de har också varsin morgonrock i linne.

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *