Massa fylla-i-böcker

img_1546

Tänkte dela mig av 3 fylla-i-böcker jag har just nu på mitt skrivbord som är bröllopsrelaterade.

”Brev till min käresta” – Innehåller flera olika brevmallar där jag kan skriva brev till Liv och vilket datum hon ska öppna dem.

”Min möhippa” – Jag har ju sedan ett tag fått vika en helg för min möhippa och tänker att en liten bok vore roligt. Nu var boken gjort för en annan typ av möhippa, kortare och med fler deltagare så den kanske går i retur och så skaffar jag en med blanka blad istället för större flexibilitet.

”Vår bröllopsbok” – Den fick jag av mina systrar i julklapp och vi ska ta oss en kväll här hemma och fylla i delar. Jättemysig.

Har du någon fylla-i-bok som du vill tipsa om?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *