Har vi kanske något som liknar ett färgtema nu?

Jag tror vi börjar när oss något form av färgtema. Vi vill knyta an försommaren och naturen och jag tror det här kan bli något.

Grönska – Vi satsar på mycket grönt. Det blir tunna gröna girlanger på borden och gröna takkronor. Dessutom så har vi samma gröna växter i alla våra trycksaker.

Trä/Naturfärgat – Det blonda nordiska träet återkommer i våra bordsnummer, våra lådor som vi har på flera ställen och i de stafflier som våra skyltar står på. Vi har använt narturpapper och snöre i trycksakerna.

Mässing/Senap – För värme kommer vi ha små detaljer med senapsfärg. Något band, någon gul blommat och jag hoppas också på lite fina vaser. vi har lite mässingskyltar, några saker i guld och så satsar jag på guldskor. Hade jag hittat prisvärda mässingsbestick hade jag köpt dem på studs, nu verkar det vara omöjligt.

Vitt/Grått/Svart – Kanske uppenbart, men vitt blir det ju mycket av, alla dukar och servetter, min klänning och i trycksaker och skyltar. Grått i brudtärneklänningar och lite svarta detaljer.

image

image

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *