Mässingsskyltar

img_0019

Jag satsar på 3 olika typer av skyltar. I dag pysslade vi ihop den första varianten.

Vi har skrivit ut på lite finpapper som var kvar sedan inbjudningskorten. Det är även samma typsnitt och clip-art. Vi skar ut dem så att det skulle bli luft kring alla sidor och tejpade lite lätt fast dem i dessa mässingsramar som jag klickat hem från HM för 99 kronor styck. Ramarna finns i flera olika varianter där, jag valde de som är nästan A5.

Efter bröllopet återanvänder jag ramarna och stoppa jag in några bröllopsfoton i ramarna.

Ena utskriften blev inte så centrerad som jag velat, men jag ska ha en mental lista med alla pyssel som inte blev perfekta och tänka att jag växer som människa genom att tolerera dem;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *