5 snabba till min blivande fru

img_0499-1.jpg

Hejsan Liv!

Mitt livs kärlek och min blivande fru! Du är helst inte med i bloggen så jag är glad att du är med idag.

Vi ska efter snart 13 år tillsammans gifta oss, hur känns det?

Jag hade inte tänkt att det skulle vara möjligt att gifta mig i kyrkan. I den kyrkan jag är döpt och konfirmerad.

Det känns så bra att vi har kommit så långt i planeringen och våra projekt inför dagen. Det är mycket logistik och du har ju varit väldigt duktig. På det sättet är det bra att jag bor tillsammans med en kontrollfreak.

Vilka delar av bröllopet brinner du lite extra för?

Det var viktigt att menyn skulle vara bra. Jag är glad att vi har hittat en kock som brinner för lokal mat.

Också att mycket är kopplat till säsongen, blommorna från floristen till exempel. I Lofoten kommer våren när den vill, så vi får se vilka blommor som hunnit komma.

Det är många delar som har en tydlig anknytning till dig och ditt liv?

Ja, vi hyr en gammal taxibil lik den min pappa körde. Vi har festen i den gamla biografen där jag har dansat och spelat. På fredagen ska vi bjuda alla gästerna på en busstur och visa våra favoritställen. Till förrätten ska vi ha ost från Aalan gård, som drivs av släktingar till oss. Blir fint att dela med oss av de delarna av vårt liv till våra gäster.

Vad är du mest nervös för inför bröllopet?

Jag tänker på hur känslosamt det ska bli i kyrkan.  Och så vet jag inte om jag kommer klara av att hålla tal på kvällen.

Slutligen, varför har du valt att leva med mig?

För att jag älskar dig. Jag trivs tillsammans med dig. Du är ju väldigt romantisk, det är jag inte lika bra på. Jag tycker det är romantiskt att vi delar samma värderingar.

Vi har hållit samman i över 12 år och vi har upplevt mycket tillsammans. Vi har redan hunnit levt genom både de goda och mindre goda dagarna och tagit oss genom det.

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *