Bröllopshår

image

Jag har verkligen inte superbra grund för att få till något magiskt bröllopshår. Men får jag drömma fritt så så skulle jag ha halvt uppsatt hår (heter det så?)

Alltså samla ihop håret i en eller flera flätor med blommor och grönt i. Och sedan ha utsläppt lockat hår under. Jag kommer behöva löshår om jag har den frisyren och min ena syster har redan hunnit skrämma mig upp kring hur marknaden kring äkta löshår fungerar. OMG, finns det etiskt löshår?!

image image image

careofgerd.se har varit gulliga och skickat över ett av deras hårkit att pröva inför bröllopet, just detta ska ge lite stöd för min hårtyp. Känns roligt att pröva ett märke från Jokkmokk som är naturligt, då det helt passar i vårt nordiska naturliga tema. De vill även passa på att dela med sig av 20% till er med Caroline20 som är giltig tom sista mars. (Jag har inget för att jag prövar eller delar med mig av koden, bara en möjlighet för er)

img_0198

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *