Inför provsminkningen

image

I påsk ska jag provsminkas. Jag har försökt hitta lite inspiration, men det känns som det blir en rätt basic sminkning. Med fokus på att det ska sitta hela dagen.

image

Eftersom jag är allergisk mot mycket så vill jag helst testa allt innan, vem vill ha nässelutslag och vara illamående hela bröllopsdagen? Jag har med det mesta till provsminkningen, vilket kanske är en av mina tokiga bridezillagrejer, men det känns det tryggt.

img_0486.jpg

Till basen så har jag min vardagsbas. Det är stabila trotjänare som passar min hud och håller länge. Jag behöver fylla på primer och just primer känns som den som avgör hur slät huden ser ut på bild och hur länge ansikten håller utöver dagen. Dvs värt lite research. Och rougen passar kanske inte ögonskuggan och blir bortbytt.

img_0487.jpg

När det kommer till ögon och läppar så var Idun minerals gulliga och skickade över lite produkter för mig att testa under provsminkningen. Neutrala ögonskuggor som jag tänker komplettera med guldglitter mitt på ögat. Jag fortsätter på mitt fejktema och behöver hitta några bra lösögonfransar som är dramatiska men går att ha till glasögon.

Väldigt naturliga läppar blir toppen så det inte helt plötsligt ser fläckigt ut. Kitet jag valde från IDUN Minerals hittar ni här.

Det ska bli spännande att se hur sminkösen sminkar mig, kanske får något knep eller två att använda i vardagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *