Del 1 av #carroshippa19

img_0687.jpg

Så var helgen kommen!! 🙏 Jag och mina två systrar blev skjutsade av Liv, tidigt på fredagsmorgonen, till Arlanda.

Väl på plats blev det champagne och den inte så jättestora överraskningen att vi skulle till Paris på möhippa😂. Ni som följt bloggen vet att en viss syster råkade försäga sig😂. Jag är inte ledsen för det utan bara glad att kunnat förbereda mig!

Eva anslöt på Arlanda. Jag blev bjuden på finfrukost på Pontus och vi hade tur att vår flight gick efter allt som hänt. Någon annan stackars brud gick runt på Arlanda med hörlurar och ögonbindel och när vi landande på Orly så var hon fortsatt utan syn och hörsel, stackarn😂.

Väl i Paris kom vi till ett fantastiskt konstnärshem där vi ska bo över helgen. Den är verkligen mitt i smeten och har så mycket cool fransyskavibbar som det går.

Sist anslöt Suvita från Norge. Vi köpte massa plockmat och hade det så trevligt.

På kvällen tog vi oss ut för drinkar och middag. Jag fick en selfiestick som komplement till min ”bride to be”- band som jag går runt med.

Mysan hittade en cool bar som vi tog oss till, jag var nöjd över både en GT och en gin fizz. 👌

Slutligen hittade vi ett ypperligt matställe med grym mat innan vi vandrade hem igen.

Så fantastiskt tacksam över denna dag, helg och detta gäng. Tänk att de har planerat detta för mig. Blir helt varm❤️ Nu får jag sova några timmar innan vi är på det igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *