Sista delen av #carroshippa19

Nu har jag snart hunnit spara alla minnen från min hippa. Ångrar inte alls att jag köpte en till bok efter att jag var missnöjd med den första.

Första sidorna är från de andra deltagarna. Sedan har jag fyllt boken med alla minnen från helgen. Jeanette var duktigt och såg till att jag hade en minnessak från varje ställe och så skriver jag ut alla bilder vi samlat ihop på min miniskrivare.

Jag blev ändå lite ”utskämd” då jag hade band, krona och selfiestick att konstant bära runt på.

Alla fick en hemlig uppgift de skulle göra hela tiden. Min var att rätta alla som kallade mig Carro med att de ska kalla mig ”bruden”.

Jag fick små kuvert under dagen som tog mig vidare. Dessa var på franska via googletranslate, så ibland var grammatiken sämre än min skolfranska😂.

I varje kuvert var det också en sånguppgift från ett spel jag verkligen avskyr. Så det krävdes mkt att bjussa på detta till sällskapet.

Här har jag precis nynnat Waterloo medan jag smög runt i rummet.

När vi åkte taxi (vilket vi gjorde hela tiden) så så sjöng vi högt med musik.

Vi gjorde också ett quiz, där vi skulle gissa vem som påståendet passade på. Ett jättebra sätt att lära känna varandra mer.

Jag var sämst på uppdraget att be 10 främlingar om råd om kärlek, när vi var ute på äventyr. Jag kom upp i 2 med mycket hjälp från tjejerna.

Det var roligt med de små uppgifterna, ingen var för mycket och det bidrog till alla minnen vi skapade. Det var verkligen inte bara en av mina bästa helger i livet. De andra hade det också fantastiskt, både med sällskapet och fantastiska Paris.

Nu är det möhippat slut. Jag har verkligen uppskattat denna upplevelse. Inte ”sista kvällen med gänget”, men ändå ett firande av en milstolpe på ett ypperligt sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *