Gästbok

img_1113.jpg

Nu har delarna till vår gästbok kommit. Lite dåligt kollat av mig, så omslagets kvalitet var bara papper. Tänker att jag får plocka isär den och laminera och så får det nog duga. Ville verkligen ha ringar så att den ligger platt när man skriver.

Via en av mina älskade facebookgrupper fick vi veta om ett ställe som hade 50% på instax. Så en kamera och några lådor med bilder blev ändå tillslut en del av gästboken. Värst blir det för lillasyster mysan att bara få ta en bild😂.

Jag har sedan innan en massa fina pennor som jag ska ställ fram i en skultunaburk och dubbelhäftande mackapär för att fästa bilderna. Och skylten gjorde jag ju för 2000år sedan. Här kommer lite gästboksinspo.

3 thoughts on “Gästbok

    1. Hejsan! Den är från Calligraphen, förutom att omslaget inte var så tåligt, så är jag väldigt nöjd!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *