Träffat vår präst

img_1330.jpg

Idag var vi iväg och träffade vår präst, Frode Wigum. Vi hade en annan på vår önskelista som tyvärr var borta just vårt datum, men hon lovade oss att ordna en öppensinnad bra präst.

Eftersom det är påskdagen idag blev det ett samtal kring uppståndelse och om hur gudstron kan ändras under livets svårigheter.

Vi pratade också om hur viktigt det varit för oss att gifta oss i kyrkan. Det har alltid funnits en massa gays i kyrkan, men det är ju först på sistone som vi får vara med på nästan samma villkor som alla andra.

Vi berättade även lite om hur vi träffades och hur vår relation är. Vi ska några dagar innan vi viger oss göra riktigt repetition av allt. Och han vill lära känna oss så gott han kan för att anpassa under ceremonin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *