Nu har vi brudklänning!!

img_1968.jpg

Idag är det 24 dagar kvar till bröllopet och jag har äntligen hittat min klänning👰

Det var inte en spikrak väg till ”min” klänning. Och det har varit lite av en följetång. Men nu är den här. En klänning som sitter perfekt på mina kurviga kurvor. Som lyfter fram allt det fina, döljer allt jag vill dölja och är både magisk och fotografisk på en och samma gång.

Det stämmer verkligen att så fort jag satte på mig den så visste jag att den var rätt. På sekunden var jag tvungen att dela med mig av bilder till båda toastmadames och brudtärnor. Jag fick verkligen en lycklig känsla i maggropen och vill absolut inte ha ett ombyte på kvällen utan ha på den så länge som möjligt. Den passar också perfekt till brudtärnornas klänningar.

Så hos ASOS Bride slutade min resa. Själva klänning blev till slut ett fynd för 2500kr, helt otroligt mycket lägre än min budget. Nu längtar jag tills jag får visa den för Liv på dagen, som är nu hur nära som helst❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *