Placeringskort

I veckan har jag gjort namnlapparna till varje plats. Det är manillaetiketter från Panduro med namnen i svart vinyl. Att skära pluttigt i vinyl är inte det lättaste, därför får alla gäster vars namn börjar med M, extra tokiga namnlappar😂

Etiketterna ska bindas med sammetsband runt varje linneservett, jag tror det blir toppen👌 kanske en grön kvist under, beroende vad jag hittar. Festprogram känns inte som något vi är särskilt sugna på, så nu känns det inte troligt att det blir något sånt.

I veckan har vi fått två sena avbokningar och vi har två osäkra kort vilket gör att jag fortfarande funderar på hur själva bordsplaceringstavlan ska se ut, namnen måste nästan vara flyttbara eller så ska jag göra tavlan dagen innan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *