Vår fotograf

Det första vi bokade var vår fotograf. Tänk att det nu är ett år sedan. Matilda är en fantastisk fotograf vars stil passar oss, dessutom är hon från Umeå. Umeå är ju där jag och Liv möttes och där jag studerade. Umeå har fått en ganska grym bröllopsscen med sistersinlaw som den lokala motorn.

Matilda har precis börjat blogga för sisterinlaw och jag rekommenderar er att både följa hennes blogg samt spana in hennes bröllopsrelaterade instagram. Alla dessa fina bilder är hon och hennes tidigare bröllopspar.

När vi bokade Matilda så hade vi ett långt samtal om vilka vi var och vad som var viktigt för oss också hur vi träffades. Det kändes jättemysigt och hon la stor vikt på att vi båda två ska vara bekväma under dagen med henne.

Idag har vi skickat första förslaget till Matilda på vilka bilder vi tycker är viktiga att få med på dagen och det ska bli spännande att hitta bra locations på plats sedan:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *