Nu börjar preppen på heltidl

Igår jobbade jag min sista dag på jobbet. De flesta av mina medarbetare är på semester när jag kommer tillbaka från bröllopet. Så jag kramade alla hejdå.

De två kollegor som jag jobbat längst med, och som jag gärna delar en trevlig kväll med, lurade in mig på ett möte där jag fick en fin gin. Blev så glad och överraskad.

Idag så var förmiddagen uppbokad med ansiktsbehandling och pedikyr på SPA. Det var en sådan bra början på min ledighet.

Efter det hade jag telefondejt med vår fotograf som likt alla de som hjälper oss med bröllopet konstaterade att jag gillar att planera saker och skriva galna checklistor. Min stressnivå är jättelåg nu, samtidigt så ser jag att stackars Livs nivå stiger, ju mer det närmar sig❤️

Jag hade lite att köpa hos syrran på nordiska kompaniet på eftermiddagen. Mina extremt svaga försök att hålla mig till clean eating till bröllopet föll när en ceasarsallad och lunchvin kallade. Och sen lite lyxglass i värmen.

Ikväll ska det byggas Tetris i bilen, för imorgon så börjar långa turen uppåt, målet är att vara framme i Lofoten lördag kväll, med exakt en vecka kvar😱

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *