Repetition

Vid lunchtid på fredagen så var det dags att lämna allt pyntande och öva på själva vigseln. Så vi packade ner alla forlovere, brudnäbb och hundar och begav oss till buksnes kirke.

Där gick vi igenom hela ceremonin och de val av musik och texter vi hade gjort. Till vår förtjusning så fick även lillebror vara på ett hörn. Jag hade funderar på hur jag skulle smyga in han längst bak. Men han fick vara med i brudföljet.

Här är vi hela gånget. Livs två forlovere Åse, syster och Hedda, systerdotter. Mina två, systrarna My och Jeanette. Och så min systerdotter Cataleya, vår brudnäbb.❤️

Efter vi gått igenom ceremonin så var det dags för min syster Mysan att öva på sin sång. Hon har inte sjungit för publik på 10 år så jag var väldigt nöjd att hon utmanande sig för vår skull. Vi grät redan på repetionen, det skulle bli mycket av den varan på lördagen.

Slutligen hade vi ett sista samtal med prästen för att han skulle fånga oss bra i sitt tal under vigseln. Varför i allsindagar blev det vi två? En fin tanke att då tänka lite på så, så där mitt i allt praktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *