Det här är jag..

img_2927

Det känns som att jag ska nätdejta igen, är lite pirrig och känner mig lite nervös inför hur jag egentligen ska beskriva mig själv, men nu kör vi!

Skånska som bott i Stockholm i nio år nu, ångrar inte att jag valt att bosätta mig strax utanför centrala Stockholm istället för på plattaste skånska slätten, Stockholm är mer stimulerande än vad Skåne någonsin kunde. Jag älskar människor, diskussioner, utmaningar och ansiktskrämer. Detta kommer definitivt att märkas då jag kommer att tipsa om mina bästa skönhetsgrejer.

När det gäller bröllop har jag i flera års tid tittat på tv-programmet ”Say yes to the dress”, ett ytligt program där premissen är att en kvinna kommer till en halvt snofsig brudklänningsbutik och ska välja ut den perfekta klänningen. Enkelt och roande program- vilket har gjort mig till att veta ganska exakt hur min klänning ska se ut, men mer om det i framtida inlägg.

Denna 30-åriga skånska är inte pinnsmal(bär oftast storlek 42) och trivs rätt bra så, så mitt fokus kommer ligga på att äta bra just för att min hy ska må så bra som möjligt nästa år och stråla!

Jag och fästmannen har två hundar, Sture som är en golden och Victor som är en liten blandras, jag är inte speciellt djurkär men ändå slutar det alltid med att jag äger något slags djur… knepig ekvation det där.

Jag älskar rödvin och mat, lägger gärna en extra slant på att äta bra. Har vänner där vårt umgänge handlar om att vi äter tillsammans och på roliga ställen och det är den finaste vänskapen.

Nu tror jag att jag har ringat in den privata Cecilia rätt väl. Kan tillägga att jag jobbar på bank och brukar kalla mig själv banktant om någon frågar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *