Smink och hudvård

Jag har sedan jag var ungdom intresserat mig för både smink och hudvård. Kommer ihåg att jag läste i Frida(en populär tidning när man var 12-14 år) och de betonade hur viktigt det är att smörja halsen och inte bara ansiktet(sen kan man diskutera hur absurt det är att en tidning påpekar det för väldigt unga tjejer), men det var då jag började bli medveten.

Som ung har man dock ingen större möjlighet att lägga några pengar på sådant så det blev främst niveakrämer och reasmink på HM. Nuförtiden är min smink- och krämbudget ganska mycket högre och jag älskar produkter med syror.

Men för två månader sedan fick jag ganska mycket acne på mina kinder, detta hände också när jag var 25 år gammal så verkar återkomma var femte år, dock tog jag tag i det direkt nu och gick till en läkare som skrev ut antibiotika till mig. Det hjälper verkligen men vägen dit är lång, jag vill att min hy ska vara så bra som möjligt på min bröllopsdag. Men med rätt produkter borde jag vara i mål innan den 1 sep 2018.

Jag är också fundersam om jag ska sminka mig själv eller om jag ska anlita någon. Dessvärre är allt kring ett bröllop så himla dyrt så just den kostnaden finns det dåligt med utrymme åt. Men vet ni någon grym MUA i Stockholm får ni gärna tipsa, eller om ni känner en duktig amatör, jag är öppen för allt!

Bilden visar när en MUA gick loss när jag gick och spanade i en sminkdisk. Kul att testa och jag gillar läppfärgen även om den är aningens tantig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *