Sociala medier

ladda-ned

Det tog ungefär en dag efter frieriet innan jag letade reda på bröllopsgrupper på Facebook. Mest för att få inspiration och idéer.

Det finns ganska många och det är ungefär samma medlemmar i alla grupper, till 95% kvinnor så det är alltid lika kul när en man gör inlägg, men det är en härlig blandning av hetro- och homopar.

Jag gick med i en grupp som heter ”vi som gifter oss 2018” och där kom ett gäng fram till att det hade varit skoj att träffas och det slutade med att vi var 9 stycken tjejer som sågs i lördags.

Jag är ganska ska dålig på att umgås med kvinnor då jag främst har manliga vänner så jag blir alltid lite  nervös när jag hamnar i situationer där det enbart är kvinnor men det var väldigt trevligt och vi började på en vinbar där vi presenterade oss själva, vår blivande och vilket typ av bröllop som vi skulle ha och avslutade kvällen på en tapasrestaurang. Det var en härlig mix av lantliga bröllop, slottsbröllop, kyrkliga vigslar, utomhusbröllop och då mitt höstiga bröllop. Alla olika budgetar, olika frierier och olika tankar om klänningar.

Det bästa med att diskutera med andra som är i samma situation är att det kan få en att öppna ögonen för sånt som man inte tänkt på själv, små tips och trix som kanske underlättar och gör det lilla extra. Dock är det mycket samma information som florerar i dessa grupper så det räcker gott och väl att du är med i en bröllopsgrupp, för gissningsvis är samma människor med i de andra och postar någorlunda samma saker i de andra grupperna också. Det är också roligt att så många människor som redan gift sig hänger kvar i grupperna och det är av dessa människor man kan få de riktiga guldkornstipsen då de varit med om sin stora dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *