Att vara den icke-pyssliga

img_72911

Jag vill hålla ner kostnaderna så mycket som möjligt för bröllopet, därför blir det så att vi ska fixa med mycket själva. Dessutom är vi ute i god tid, vilket gör att vi har tid på oss att beställa från diverse utländska sidor där man kan hitta ljusslingor, dekorationer och diverse billigare än från svenska hemsidor.

Jag har några projekt som jag vill skapa själv för att sätta en personlig prägel på bröllopet, lite knäppt ska det ju vara. Del ett är bordsplaceringsskyltar, vägrar att ha tråkiga papperslappar, så där har jag inlett ett projekt med att guldmåla 70 stycken olika saker som ska användas, det är pilligt och inte alls det jag brukar gilla att göra men resultatet blir väldigt bra. Dessutom ska jag skapa våra egna servettringar, men där handlar det mer om enkelt pyssel så det borde jag klara av utan större ansträngning. Sen är målet att binda min egen brudbukett, men vi får se hur det går med det. Just nu önskar jag att var den superpyssliga människan men det kommer aldrig att hända, jag får kämpa på med mina små projekt så gott det går.

Stolarna i vår lokal har en ganska ful rosa färg på ryggarna men jag vägrar att lägga ner någon tusenlapp på stolsöverdrag så billiga varianten blir att knyta en rosett runt ryggen av vitt tyll, men vi får se hur den idén blir i verkligheten. Det är lätt att stressa upp sig när man ser alla perfekta festlokaler på sociala medier, men man måste tänka på hur ens egna förutsättningar ser ut och vad vill man ha. Bara för att alla har ljusslingor i taket behöver inte du ha det så.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *