Frisyr

img_7296

Något jag har lite ångest över är faktiskt vilken slags frisyr/uppsättning jag ska ha på bröllopsdagen, det finns ju oändligt med alternativ och då jag har långt tjockt hår kan jag nästan välja vad jag vill- det som är det svåra.

Uppsatt- det som känns mer högtidligt, jag går alltid med nersläppt hår, främst för att jag är så dålig på att fixa med mitt hår och lat.. att jag fönar mitt hår händer kanske max 10 gånger per år. Helst av allt så skulle jag nog vilja ha någon slags svinrygg, men det är en svår frisyr om man också vill ha slöja. Jag kommer vilja ha en lite lös frisyr men samtidigt ska den inte vara för romantisk och ”vild” då jag gillar det strama. Ska jag köra uppsatt måste jag definitivt anlita en frisör som gör det på mig då jag saknar all färdighet när det gäller hår.

Nersläppt eller halvuppsatt- något som är mer likt hur jag vanligtvis ser ut. Extremt fint och jag vet att jag kommer känna mig bekväm i det, dock känner jag inte att det är lika festligt som med uppsatt, dessutom blir det inte lika vackert med slöjan. Men fördelen är att jag kan fixa det själv och sparar rätt rejäla pengar då en bruduppsättning går loss på några tusenlappar.

Det som kom hem från wish idag var detta fantastiska hårsmycke, en kam som kan fästas i håret, nu när den är hemma blir jag ännu mer sugen på uppsatt hår där hårkammen skulle vara pricken över i. Ska jag boka en frisör får jag nog se till att fundera klart snart, dessvärre är mycket fullbokat tidigt här i Stockholm.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *