Födelsedagshelg

cof

Niklas har den fina förmågan att fylla år i december, precis som mina två syskon också gör….  Så december är en billig månad. Men för att överraska honom hade jag bokat in oss i en svit på Färna Herrgård, där vi skulle få lite tid att gå på spa och äta gott.

Det jag var nervös över var att köra bil, då vi inte har en bil pga det är helt onödigt för oss i Stockholm och då jag är den enda som har körkort har jag sagt att jag vägrar skaffa en bil då det skulle innebära att jag förevigt skulle vara chaufför. Men nu hyrde vi en bil och trots att det var kallt och snöigt gick körningen faktiskt riktigt bra, härligt när bilkörningstekniken finns kvar i ryggraden.

Vi hade det riktigt mysigt och fick tid för varandra, ibland behöver man bara komma hemifrån och vara i en annan miljö för att det ska kännas bättre och man blir lite nykär igen.

Bäst med Färna var faktiskt maten, den var riktigt bra, rekommenderar verkligen er att ta en herrgårdsweekend någonstans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *