Parterapi

bty

Det låter så dramatiskt med just parterapi, det är det egentligen inte alls. Jag och Niklas tog beslutet att börja gå hos någon för några veckor sedan, främst för att det kändes som om vi bråkade så var det om samma saker, vi har fastnat. Jag skulle inte säga att vi har det dåligt i förhållandet alls och har det blivit riktigt dåligt tycker jag nog att en terapeut kanske gör entré lite för sent. Många blir förvånade när jag berättar om terapin och säger att de aldrig trodde att vi hade sådana problem.

Det bästa med att gå på terapi är att ha en tredje person med som är neutral och hjälper vårt samtal att gå vidare, någon som kommer med nya frågeställningar och hjälper oss att se saker ur ett nytt perspektiv!

Man kan ofta få terapi via din kommun till ett väldigt billigt pris, i vår kommun får vi gå 8 ggr till det här reducerade priset. En fantastisk förmån som gör att alla kan gå, så mitt jultips är att investera i ditt förhållande oavsett hur du tycker att er status är, gå iallafall en gång och pröva på!

Bilden nedan är från julafton då vi klädde oss i ”vackra” julvästar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *