Äntligen- Bröllopsåret

bty

2018- året vi gifter oss! Äntligen är det här, nyåret firades med fina vänner. Det var lite mycket mitt i med alla barn och våra hundar men vi klarade oss genom det och kvällen var lyckad både matmässigt och umgåsmässigt- jag har via Niklas lärt känna så många härliga människor som jag idag också räknar som mina egna vänner.

Men umgänget med barn har gjort så att jag ligger hemma i en svår förkylning, tittar till 90% på Netflix när jag inte sover och planerar lite bröllop.

Tanken är att skicka ut inbjudan inom en månad så vissa detaljer måste sättas på plats snart. Jag har iallafall bokat makeup och hår nu, tanken är att jag och min syster bor på hotell i Gustavsberg kvällen innan och att make up-artisten kommer dit och fixar mig. Vi kommer att ses redan i mars för en provsminkning mest för att jag gärna vill känna efter om vi hittar rätt look för mig och gillar att veta sånt långt innan…

Bilden är på min sminkning på nyår, det finns alltid tillfällen att sminka upp sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *