Blommor

screenshot_20180109-215541-01

Herregud vad det kostar med blommor, jag har ändå tänkt att ha det ganska enkelt, kanske till och med binda buketterna själv. Men sen kommer jag på att jag inte är sådär pysslig. Det är ju fint men för mig är det inte heller det viktigaste, en brudbukett för flera tusen är extremt onödigt då det bara ska användas i kyrkan, samtidigt är det också en slags utsmycknad.

Nuförtiden finns det faktiskt fina fejkblommor, men de är inte heller helt gratis. Vi har iallafall beställt fejkblommor till bordsdekoration, främst för att spara tid, då det kan preppas innan och vi behöver inte oroa oss för att blommorna ska slakna på ett dygn.

Jag är lite stressad över allt som ska hinnas med dagen innan bröllopet, hoppas innerligt att någon stackare offrar sig och tar semester den dagen för att hjälpa till med allt pyntade och körande med grejer till lokalen.

Blomjakten är inte över och inget sista beslut är taget, sen är färgen orange inte heller den lättaste att hitta på blommor… Puh.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *