Att vara stökig

screenshot_20180122-201829-01

Jag är en stökig människa, inte så att jag går runt och bråkar utan jag skapar högar- högar med kläder, nagellack, smycken, ja allt kan läggas i en hög…. Detta gör Niklas galen men jag jag anser att högar iallafall är bättre än att sprida ut det.

Niklas börjar hota med den svarta sopsäcken, exakt vad mina föräldrar hotade med, cirkeln är sluten. Det tråkiga med att vara den stökiga är att man alltid får kuva sig för den städsamme bara för att städat är normen.

Nu är vårt hem främst fyllt med grejer till bröllopet och ändå har jag knappt börjat att inhandla, imorgon ska jag äntligen få se och pröva min klänning, har mutat min bästa vän Mikael att följa med som smakråd, frågan är- ska det läggas till spets vid urringningen eller ej…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *