Bröllopsmässan

grand-hotel-stockholm-spegel

I lördags släpade jag(nåja, men speciellt sugen var Niklas faktiskt inte) med mig fästmannen till Grand Hotell här i Stockholm där bröllopsmässan ägde rum hela helgen.

Det är ganska dyrt inträde på bröllopsmässorna, här betalade vi 250 kr per person men det är ändå värt det kan jag tycka. Dock skulle jag rekommendera att man går på de stora mässorna lite innan man har planerat typ allt… Vi har ju faktiskt bokat upp det mesta, ordnat med ring och har klänningen. Det jag saknade var lite fler stånd angående herrkläder, i alla olika prisklasser, på helgens mässa fanns det bara några dyrare alternativ.

Men vi lyckades iallafall med att boka något vi verkligen ville ha och till ett lite bättre pris än annars, kan inte gå in på detaljer då jag vet att det är några gäster som läser bloggen men det kommer att bli ett roligt tillskott till festen! Sen är jag väldigt imponerad över alla småföretagare som kommer på en idé och säljer in den bra, såg många bra exempel på mässan.

Så kortfattat; riktigt bra mässa med stort utbud, men är bättre att gå på mässan om man inte har planerat och bokat allt utan kanske om man är ute ett år innan bröllopet(iallafall här i Stockholm där man måste boka allt så himla tidigt).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *