Byte av efternamn

screenshot_20180205-201217

Både jag och Niklas har ganska ordinära efternamn, så för några år sedan började vi spåna på skoj och jag nämnde att jag funderat på att byta till ett utdött släktnamn. Niklas var positiv och när vi förlovade oss blev det bestämt- vi ska ansöka om det namnet. Jag skickade in ansökan till skatteverket i augusti, det tog dem ända till januari att ge besked- det blev godkänt!!

Men först ska det skrivas en kungörelse i en tidning och det har stått där nu i en månad så att allmänheten ksn hojta till om de tycker det är opassande. Så inom några dagar har jag antagligen ett nytt efternamn!

Niklas kommer då att ta namnet när vi gifter oss, det känns så fint att vi ska bli den där familjen med egna namnet.

Tänker du skaffa ett nybildat efternamn börja i tid!!  Någonstsns i bilden finns vårt nya namn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *