Brudslöja

s10-0751soft_002_1-350x435

Jag har sedan jag började planera hur min klänning skulle se ut visualiserat att jag ska bära en slöja, min bild av en brud är en slöja som bärs vid vigseln och sedan vid festen tas den av.

Rent krasst är en jättelång slöja absolut det finaste, men vem orkar hantera det? För mig  räcker det att jag har 40 centimeter släp på klänningen att ha koll på och för att inte dölja detaljerna på klänningen kommer jag att ha en midjelång slöja. Då jag älskar saker som glittrar(men har ansträngt mig för att inte ha något glitter på klänningen då det redan är ganska mycket detaljer på den) så kommer min slöja att ha små stenar längst ner. Jag är supenöjd, förra veckan drog jag på mig klänningen och prövade helheten, riktigt bra. Ser så fram emot provsminkningen och provuppsättningen som kommer att ske i slutet av mars.

För att återgå till slöjor, titta runt på internet och pröva i butik om du får möjlighet- självfallet finns det billiga från Kina men där är tyllen ofta lite väl styv och slarvig i detaljerna, jag hittade min på tradera. En slöja köpt second hand är bra mot både miljön och din plånbok- dessutom är just en slöja ett plagg som knappt märks om det använts så inget att vara nervös över gällande kvalitéen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *