Sköööönhet

img_20180515_141747_047-01

Jag var på Stockholm beautyweek i tisdags, en mässa med massor av skönhetsaktörer och presentationer. Det var mestadels ekologiska, veganska och organiska märken, precis som mat är det viktigt att köpa skönhetsprodukter som är snälla mot klimatet.

Jag hade en hel del intressanta diskussioner om vad man ska göra för att sminket ska hålla hela dagen, alla vara överrens om att det var fukt som gäller.

Precis nu sitter jag fast på Landvetter efter några fantastiska dagar i London, vi skulle landat i Stockholm men problem på Arlanda har gjort att vi var tvungna att landa i Göteborg så nu väntar vi på besked. Men i London är det idag prinsbröllop, hela stan engagerar sig och överallt fanns det små happenings som hade anknytning till bröllopet, mysigt.

Meghans klänning var väldigt enkel men väldigt vacker, också modigt att hon körde en väldigt osminkad look och med en väldigt avslappnad frisyr. Det kändes inte direkt som ett prinsbröllop, men hon var väldigt vacker!

Bilden är på blommor som Niklas skickade till mitt jobb tidigare i veckan, som ni ser är han extremt duktig på romantiska ord! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *