Mindre än 3 månader

screenshot_20180602-222333-01

Yaaaay, nu är det nedräkning på riktigt. Osa har gått ut och vi blir runt 60 personer. En del rätt väntade kunde inte komma pga de bor utomlands, en dels respektive kommer inte, vilket är synd men ska jag vara ärlig så är det ju mina vänner jag helst vill umgås med oavsett hur trevliga deras respektive är. Det kommer faktiskt vara så att en del människor har jag aldrig träffat som kommer, det kommer bara vara roligt när man är nära någon så berättas det självfallet mycket om ens partner, så en del av dessa som jag aldrig träffat känns det som att jag verkligen känner ändå.

Niklas har också köpt sin kostym, det har varit en stress för mig. Dock vägrar han säga hur den ser ut, så både han och jag kommer att få en överraskning när vi träffas för fotografering innan kyrkan.

Niklas har också frågat två vänner om de vill vara marskalker. Båda sa ja, riktigt kul. Svårast där är kläderna, man vill gärna att alla ska matcha men samtidigt inte tvinga någon att köpa en kostym, så det blir både svarta och blåa kostymer(och ja jag vet ju inte vilken färg Niklas kostym kommer att ha så kanske blir det tre färger) , men det kommer bli jättefint med de matchande flugorna de kommer att ha.

Älskar nedräkningen och att vi ligger bra till, även serveringspersonal är ordnat, behöver bara hitta någon till köket nu.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *