Marskalkar

Marskalk i plural? Niklas har bett två av sina bästa vänner att stå vid hans sida under bröllopet. De var väldigt gulliga och blev rörda när han frågade dem.

Nu letar jag efter flugor till dem, de ska vara mörkt orangea, jag tror jag lyckades hitta någon på Åhléns men det var inte det lättaste. Vanligast verkar vara blå eller någon mer diskret färg.

Och det är också gulligt när de ringer och frågar vilken färg de ska ha. Vilket verkligen inte är något jag kräver av dem, sålänge de har en kostym så är jag nöjd. Är inte besatt av att allt ska matcha.

Både jag och Niklas har börjat få lite panik över hur vi ser ut så nu har vi börjat käka nyttigt och tränar en hel del. Det går rätt bra men ibland är man bara så sjukt sugen på en hamburgare. Men 2,5 månader kvar finns inget utrymme för massa fuskande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *