Italien

Bröllopet var helt magiskt i Sydafrika! Har ni planer på att gifta er utomlands kan jag verkligen rekommendera det! Där finns så mycket att uppleva, god mat, massa vingårdar, safari, trevliga människor… listan kan bli lång!
Vi var så imponerade att så många hade tagit sig dit. Ca 75 gäster som flög över halva jordklotet för att se dem gifta sig. Hur mycket kärlek är inte det?!
Vi älskar god mat och goda viner. Att åka från den ena vingården till den andra och smaka goda viner är livet!!

Sen vi började prata förlovning och bröllop har jag alltid tänkt att jag ska gifta mig i Sverige. Men detta bröllopet ändrade verkligen min inställning. Hur trevligt är det inte att alla gäster, ens bästa vänner, reser utomlands för er skull?! Tänk att få samla alla vänner och hänga tillsammans två – tre dagar, istället för att ha en fest några timmar sen åker alla hem på varsitt håll. Känns som alla slappnar av mer när man är utomlands också. Då har man liksom semester!

Så efter förlovningen började vi prata om destinationen för vårt bröllop. Sydafrika älskade vi båda och skulle gärna gift oss där men det kändes liksom taget. Så då föll lotten på vårt andra favoritland, Italien.
I norra Italien hittar vi Piemonte med massor av härliga vingårdar. Hyr man bil kan man både uppleva vingårdar och Ligurienkusten med Portofino och Cinque Terre.
Vi tänker att det är lättare och närmare för gästerna att ta sig dit också. Antingen åker man ner för en weekend eller så stannar man längre i samband med resan.
Vi har gäster som flyger ner både från Malmö (min hemstad) och Stockholm och då är Milano perfekt att flyga till. Det finns nämligen tre flygplatser så det finns gott om alternativ på flyg vilket känns bra!

Sagt och gjort så bestämde vi oss för norra Italien och jakten på det perfekta stället började.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *