Jetlaggad bebis och träning!

Godmorgon mina vänner!

Vi landade i Sverige på Alla hjärtans dag! Vi fick inte lika bra platser på flyget hem som vi hade på resan ner. Vilket resulterade i att vi inte fick sova lika mycket. Jag tillhör dem som sätter sig på planet, lutar sätet och sover i princip hela resan. Detta var första flygningen med bebis, 16 timmar! Det blev inte så mycket sömn om man säger så! Haha! Luna sov några timmar men i min famn så varken jag eller Tom fick så mycket sömn. Vi landade vid 12 tiden och när vi kommit hem och packat upp var vi helt slut. Skulle bara vila liiiiite med Luna så vi lade oss kl. 14, för att inte vakna förrän kl 03! Vi hade sovit bort hela Alla hjärtans dag! Vi hade ingenting i kylen heller och vi var vrålhungriga när vi vaknade mitt i natten. Vi hade ju tänkt storhandla efter vi hade vilat. Smart planerat! Slutade med att jag åt makrill i tomatsås (som jag hittade i skafferiet) och inväntade klockan att bli 7:30 så bageriet kunde öppna. Dem längsta timmarna i livet! Haha!!

Sedan dess har Luna sovit enligt den Balinesiska klockan. Dvs hon somnar för natten vid 15 och vaknar pigg varje morgon vid 3-tiden. Jippiiiieeee!

Hoppas kunna hålla henne vaken en timme mer varje dag så vi är inne i en hyffsad tid om en vecka iaf.

Men inget ”ont” som inte har något gott med sig! Eftersom vi numera är så morgonpigga testade vi MiniSats för första gången i fredags. Jag måste verkligen komma igång med träningen nu efter graviditeten. Vill ju vara i mitt livs form när jag står där bredvid mannen i mitt liv och säger ”Ja”. Jag tränar i gymmet och behöver jobba mycket med rumpa (den försvann ju helt efter graviditeten, så konstigt), rygg (för snyggare hållning) och axlar. Armarna i sig blir ju automatiskt starkare eftersom jag bär på en bebis som sakta blir tyngre och tyngre. Men välsvarvade armar i en bröllopsklänning är ju väldigt snyggt. Eftersom jag planerar att ha en relativt slimmad klänning behöver jag jobba på rumpan, just nu är den helt borta! Efterlyses om någon sett den!! Kommer ju inte hinna få en Kardashianrumpa (inte för att jag vill ha det heller) men lite mer volym vore ju trevligt, haha!

Är ni intresserade av vilka övningar jag kommer köra fram till bröllopet? Skulle kunna dela med mig av dem vanligaste övningarna för rumpa och rygg i så fall? Kommentera gärna!

Ha en underbar helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *