Inbjudningskorten är hääär!

5d8c9b63-cabe-4621-bdae-221b80492163

Woop woop!!
Inbjudningskorten damp ner i brevlådan igår!! 🙌🏼 Helt galet!! Nu ska vi alltså skicka ut inbjudan och allt känns så mycket mer verkligt! Ska vi gifta oss?! 😱😍

Vi har inte lagt ner så mycket tid på inbjudningskorten. Beställde dem via Optimalprint. Dem har färdiga koncept som man kan välja mellan. Den serien som vi valt finns som Save the date, inbjudningskort och tack kort. Jag vill gärna att det ska vara en röd tråd mellan inbjudningskortet och vårt färgtema marinblått och puderrosa. Så dessa passade perfekt.

5d8c9b63-cabe-4621-bdae-221b80492163

2ffb8948-4033-40c5-b67b-e0f60f07a4cd

Många designar sina egna och det är ju superkul. Men själv känner jag att vi hellre lägger dem pengarna på festen, någon dekoration eller annat. Korten i sig är ganska oviktiga för mig, bortsett från att alla våra vänner ska få en inbjudan såklart!

Eftersom vi ska gifta oss utomlands så behöver gästerna ganska mycket information. Information som inte ryms på en inbjudan. Vi har därför valt att göra en hemsida och app där våra gäster får all information dem behöver. Ska berätta lite mer om den senare.

Men nu är inbjudningskorten här så nu ska det börja skrivas adresser!! 😍

Hej så länge!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *