Nelly EVE

petra-tungarden-nelly-brollop-3__mmcompress-normal__

Har ni läst att Petra Tungården gör ett samarbete med Nelly.com?
Det är en limiterad upplaga med bröllopsklänningar och kläder som passar både tärnor som gäster. Den släpps väldigt snart, närmare bestämt den 22 april. Kollektionen innehåller även underkläder och matchande skor. Jag är så nyfiken på att se hela kollektionen. Kommer sitta bänkad när den släpps!
Vet ingenting om priserna men gissar på att dem är bra.
Bilderna är lånade från Petra Tungårdens pressinlägg:
https://petra.metromode.se/2018/02/18/pressvisning-for-min-nelly-kollektion/

petra-tungarden-nelly-brollop-16__mmcompress-normal__ petra-tungarden-nelly-brollop-38__mmcompress-normal__ petra-tungarden-nelly-brollop-43__mmcompress-normal__ petra-tungarden-nelly-brollop-51__mmcompress-normal__ petra-tungarden-nelly-brollop-53__mmcompress-normal__ petra-tungarden-nelly-brollop-56__mmcompress-normal__ petra-tungarden-nelly-brollop-62__mmcompress-normal__ petra-tungarden-nelly-brollop-66__mmcompress-normal__ petra-tungarden-nelly-brollop-68__mmcompress-normal__ petra-tungarden-nelly-brollop-70__mmcompress-normal__ petra-tungarden-nelly-brollop-72__mmcompress-normal__

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *