Klänningen är beställd!

bf7f7a7cde1c8936412a53aae5c89840

Whoop whoop! Helt galet men nu har jag äntligen beställt The Dress!!
Så glad! Hittade en modell med lite annorlunda spets som jag föll för. Ville inte ha den klassiska ”romantiska” spetsen med rosor, så det har varit ganska svårt att hitta den.
Har gjort om modellen något så den faller mig mer i smaken. Bland annat ville jag ha en lite längre ärm, som slutar strax ovanför armbågen.
Ändrade även så att det är knappar längst med hela ryggen. Som standard har klänningen endast två knappar högst upp vilket gör att man måste dra klänningen över huvudet. Då skulle jag behöva ha klänningen på mig när jag blir sminkad och får håret gjort. Det går ju men vill helst inte riskera smink eller andra fläckar på klänningen. Så det var superskönt att man kunde göra den ändringen.

Skulle gärna dela med mig av klänningen här men vet att min blivande man och vänner läser bloggen så det blir inget med det! 🙂

Men kan bjuda på en del av släpet…

img_2829

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *