Bröllopsskorna är klara!

hedder

Nu jäklar bockar vi av saker på månadens To Do.
Vi hade inte så mycket att på månadens lista: bröllopsklänning, ev slöja och bröllopsskor.
Bröllopsskorna är det ju ingen större stress med ännu men ganska skönt att dem är inhandlade ändå. Klänningen behövde beställas nu för det tar ett tag att tillverka den + tid för ev justeringar hos skräddare. Så den bör man räkna ca 5-6 månader på. OM man inte har turen att hitta en som finns hemma på lager vill säga. Eftersom klänningen som jag köpt endast kommer i en längd var det inte viktigt att köpa skorna just nu, men det visste jag ju inte när jag gjorde tidplanen så därav lade jag dem samtidigt. I många fall sys klänningarna upp efter dig och då behöver dem veta klackhöjden på dina tilltänkta skor.

Har funderat en del på skorna. Jag vill ju att dem ska vara sköna och gärna att man ska kunna ha dem hela kvällen. Men ju mer jag hör med folk inser jag att så inte kommer vara fallet 🙂
Så kravlistan blev såhär:
– sköna
– klackhöjd max 7 cm (blivande mannen är 10 cm längre än mig och jag vill inte vara längre än honom på bröllopsbilderna)
– färg vit, beige, puderrosa eller blå
– gärna bredare klack så jag inte sjunker genom gräsmattan

Har letat som en galning men när jag idag var på jakt efter de perfekta vårsneakersen sprang jag på dem. Gillar dem skarpt och gillar att jag även kan ha dem till uppkavlade jeans och en vit t-shirt som till min bröllopsklänning. Det känns hållbart. Klacken är 5 cm vilket gör att dem är sköna att gå i. Tårna blir inte lika ihopklämda som om man hade högre modell. Och ska jag vara ärlig så vet jag inte om jag kan gå i högre efter varit gravid och mammaledig har jag gått i Nike i snart ett år (!).
Modellen slingback är supertrendig nu och även den vita färgen, så det finns en del att välja mellan. Tror verkligen på den modellen på bröllopssko eftersom fötterna då har mer utrymme för att svälla. Inbillar mig att jag inte lika lätt kommer få skoskav… Eller?

Nu har jag hela sommaren att gå in dem barfota så dem är redo för höstens stora dag!

hedder 288150_0003__normalSkorna kommer ifrån Rizzo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *