Vi är i Italien!!

Halloooooj!!

Vi är nere i Italien och rekar inför vårt bröllop!
Såååå spännande! Vi ska vara här i fyra dagar och varje dag är fullspäckad med möten. Vi ska träffa bröllopskordinatorn, florister, glasstillverkare, fotograf och smaka av menyn och vinerna. Sååå roligt!!

Vi har precis haft en timmes möte med en av dem tänkta floristerna. En gammal italiensk dam med knagglig engelska. Hon var så häftig, älskade henne! Utan att ha träffat den andra så kan jag nästan svära på att vi kommer välja henne. Det var en tunn dam med gråsvart hår, magert ansikte. Men när man tittade in i hennes ögon såg man att hon älskade blommor dubbelt så mycket som jag gör.
Visade henne lite moodboards, beskrev känsla och färgtema. Hon visade lite bilder. Hennes assistent föreslog något, men då rynkade hon på näsan och sa ”no, no, no” och pekade på mig och sa något mer på italienska och jag förstod genast att vi förstod varandra. Hon förstod exakt vad jag hade för stil. Sååå härlig.
Nu ska dem hem och ta fram bilder på allt vi kom överens om, rita skisser på hur borden ska dukas upp och dekoreras. Love it! Kan knappt bärga mig, kan det bli september nuuuuu????

Tom sliter med våra väskor medans jag matar Luna vid kajen.
Tom sliter med våra väskor medans jag matar Luna vid kajen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *