Dag 2 i Italien

Dag 2 i Italien:

Vi vaknade upp till en ganska kall och molning dag. Men det gjorde ingenting eftersom hela dagen var bokad med möten.
Eftersom vi har bebis så är man uppe med tuppen numera. Tack Luna, carpe diem eller vad är det dem säger? Haha!
Så kl 7 på morgonen traskade vi upp, träningsklädda och gick runt hela ön. En sträcka på ca 9 km. Vi gick på små gator, genom olivlundar och små byar. Supermysigt. Överallt växer vilda oliv- och fikonträd. Så lyxigt!

img_0940

img_3070

img_3072

Efter promenixen blev det en härlig frukost och möte med bröllopskordinatorerna på plats. Ett möte på tre timmar om allt i detalj! Från välkomstmiddagen på fredagen, heeeela bröllopsdagen och brunchen dagen efter. Dem är så proffsiga och har gjort X antal bröllop tidigare.
Vi diskuterade fram och tillbaka och dem hade alltid svar på våra frågor och kom med bra idéer.

Efter mötet åkte vi över till fastlandet och körde ner till florist nr 2. Helt magiskt ställe! Dem hade blomsterbutik, café och konfektyrbutik i ett gammalt stationshus som dem renoverat bara för ett år sedan. Inredningen, färgerna, detaljerna…. allt var noga utvalda! Paret som äger det är en italiensk man med sin svenska (!) fru. Kul!
Ni måste åka dit om ni är i närheten!

img_3064
Bohem La Stazione

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *