Klackskydd

11337_1

En sak jag ville titta extra på i Italien var vilket underlag/ golv det var där vi ska vara. Om det är gräs, grus eller kullersten är det förrädiskt för dem smala klackarna. Jag hade ju hela tiden tänkt att jag skulle ha ett par med tjock klack och då skulle det inte vara något problem. Men tänker inte bara på mig själv utan även på gästerna.
Jag menar, hur många gånger har det inte hänt att man står där på en fest, inte minst på midsommar, med alldeles för tunna klackar. Man känner hur klackarna sakta glider genom gräset som någon typ av spiksko. Eller alternativ två när man får spänna vaderna hela kvällen för att stå på tå och inte belasta hälarna. Haha ni hör ju vilka ”problem” vi har…

Aja, jag ville i alla fall bara tipsa om klackskydd för er som inte har sett det tidigare. Finns i transparent (med eller utan glitter) och i olika storlekar vad jag har sett online. Sjukt smart och skyddar dina fina skor.

11337_2

cc12dcceb68cd8d0815a7367968e62c8

ch-transparent

Lite bling om klacken syns?
Lite bling om klacken syns?

En vän till mig hade köpt ett par nya Louboutin skor till sin bröllopsdag. Innan hon går in i kyrkan fastnar ena klacken i gallret som ligger utanför dörren. Ni vet gallret som är tillför att samla upp stenarna från gruset utanför. Ett sådant fastnar hon med klacken i och en av tärnorna måste slita loss skon som sitter helt fast. Hela klacken (som var skinnklädd) förstördes. Inte det man vill ska hända innan (eller efter för den delen) den fina vigseln. Som tur är gick dem att laga hos stans bästa skomakare Bäckmans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *