Vi lever!

Hej vänner!
Ja, vi lever!! 🙂 Det har gått i ett här hemma sedan vi kom hem från Italien!
Vart börjar jag!?

Jo!! Måste ju berätta att jag, Luna och mamma åkte till Paris på en långweekend. Såå himla mysigt! Strosade i mysiga kvarter, fikade på mysiga caféer och spanade in moderiktiga fransyskor. Åhh! Kan åka tillbaka imorgon! Älskar staden! Så vacker!

Här bodde vi, Hotel Panache
Här bodde vi, Hotel Panache
Hur fin är inte sänggaveln?!
Hur fin är inte sänggaveln?!

paris3

Mamma och Luna på en mysig innergård! Så fint att se dem tillsammans
Mamma och Luna på en mysig innergård! Så fint att se dem tillsammans.

Tänkte att jag även skulle köpa något till bröllopet när jag var där. Hade funderat på en vintage brosch eller om jag kunde hitta ”något blått”.
Slutade med att jag hittade denna mysiga vintagebutik i utkanten av Paris. Så mysig personal och butiken fullkomligt kryllade av vintage klänningar, skor men framförallt SMYCKEN! Inte vilka smycken som helst. Det var vitrinskåp som var proppfulla med Chanel, YSL mm. Kände hur pulsen rusade iväg och jag var nog inne i butiken i en timme! Kunde inte bestämma mig och personalen var så hjälpsamma.

chanel2

Visade bröllopsklänningen och dem plockade fram halsband som inte visades i displayerna. Till slut slog jag till på ett långt vintage Chanelhalsband. Ett sådant som man kommer kunna ha till flera outfits och kunna ändra utseende på genom att slå knut på det, ha det två till fem varv runt halsen. Så fint! Funderar på att ha det till bröllopsklänningen…

"Något gammalt, CHECK"
”Något gammalt, CHECK”

Tänk nu inte att alla C ligger på samma ställe. Detta är bara ”slarvigt” gjort. När man väl ska använda det får man göra det lite bättre så dem inte ligger på samma ställe. Alternativt att tvinna det så alla är lika långa men att dem är snurrade…. Gah, kan inte bestämma mig. Men sjukt nöjd med köpet! Detta är sånt som Luna kan få av mig när hon blir äldre tänker jag.

Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *