Var ska bröllopet hålla hus?

Den största frågan i början av planeringen var vi ska gifta oss och var vi ska ha festen. Vi hade inte flyttat till vårt hus när vi började planeringen. Vigselplatsen var enklare, vi ville vara i Blidö kyrka som ligger otroligt vackert vid Blidösund. När det kom till festlokalen så visste vi att vi ville ha någonstans där vi kunde festa hela natten. Vi tittade runt bland flera lokaler och bokade dessa medan vi funderade, det landade till sist att ha festen på Marholmen.

Vi flyttade i augusti förra året och det tog fram till december innan vi bestämde oss för att ha hela bröllopet på vår tomt. Det kändes skönt att ha sin egna tomt som bakgrund till bröllopet där alla rabatter blommar hela sommaren igenom i alla färger.

Vi avbokade Blidö kyrka och festlokalerna och bokade istället Väddö kyrka. Att planera ett bröllop är svårt och man måste få ändra sig under tidens gång, oftast måste man få tänka ett tag och se ifall det känns rätt.

Att ha bröllopet hemma känns som världens bästa plats för oss. Det är en bit till närmsta granne så festen kan pågå hur länge som helst, trädgården är idyllisk och det finns sovmöjligheter för de närmaste. Vi har även renoverat hälften av alla rum så huset känns fräscht interiört.

Vigselplatsen. Tanken är att vi ska ha ett valv i järn över trädäcket som vi ska pynta.
Vigselplatsen. Tanken är att vi ska ha ett valv i järn över trädäcket som vi ska pynta.

One thought on “Var ska bröllopet hålla hus?

  1. Jätteroligt att få följa era förberedelser inför bröllopet. Lägg gärna ut på fb så fler får se att du bloggar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *