Äntligen har jag fått min klänning!

img_3737

Idag har jag tillsammans med mina tärnor besökt klänningsbutiken för sista gången innan bröllopet. Vi provade klänningarna och de satt jättefint efter att skräddaren justerat midjan, längden osv.

Nu är allting fixat för min del förutom lite accessoarer medan Jimmy har byxor och hängslen kvar.

Gästbok och fotobås

Att ha en gästbok och ett fotobås var självklart redan från början. Till hälsningen i gästboken ska gästerna även få fotografera sig med vår polaridkamera och till fotobåset har vi införskaffat attiraljer.

Dessa ska vara utplacerade på två olika ställen på baksidan varav fotobåset ska utmärkas med en bakgrund i form av ett lakan som min syster kommer dekorera.

Vi har en hashtag till vår bröllopsdag; jimmyemeliethumen, så att alla ska kunna få ta del av varandras bilder och för att ännu fler minnen ska fastna på bild så ska det stå två engångskameror på borden som alla ska få fota med.

img_3793
Gästboksskylten vars ram vi hittade på loppis
img_3794
Två kartonger med attiraljer som vi köpte på Linas Glädjeyra tillsammans med gästboken

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *