Bästa loppisfynden till bröllopet

img_3863

Så fort loppissäsongen började så passade vi på att leta efter gardiner och dukar till bröllopet. Vi har fyndat nästa alla tygstycken på Pingstkyrkans loppis för mellan en tia till trettio kronor styck.

Bland annat så ska vi använda gardiner till at pynta vigselplatsen med. Första bilden är lite av vår inspirationskälla tillsammans med andra liknande bilder på Pinterest.


Trots att det bara är 34 dagar kvar nu så bröllopsplanerar vi bara då och då. Det mesta är fixat och det är jätteskönt, och det som är kvar har vi uppskrivet så att vi bara kan bocka av allt eftersom.

c1c51d74-88b7-45eb-9374-c5143969e09e

Dagens planering var att vi la ut alla gardiner och dukar på gräsmattan som vi fyndat och bestämde vart vi ska ha varje tygstycke. Vi provade även att hänga upp några i bågen som man ser på bilden för att få ett hum om hur det kommer att se ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *