Minisemester

img_3891

I morgon ska Jimmy och jag tillsammans med min syster Rebecka och hennes kille Martin åka på en roadtrip ner till Skåne. Vi har hyrt ett hus och ska bara ha det skönt där nere. Det ända vi vet säkert är att vi ska besöka Mandelmann och Ystad.

Det är jätteskönt att åka iväg några dagar innan någonting ska hända så man får ta en paus i allt. Förra året åkte vi också ner till Skåne precis innan vi flyttade till vårt hus och det var välbehövligt.


Dansgolvet

img_3888

Vi har två altaner, en på framsidan och en på baksidan. Altanen på baksidan tänkte vi använda som dansgolv under bröllopet och den ska pyntas med ljusslingor. Den har stått mer eller mindre tom sen vi flyttade in eftersom att vi har lagt mer krut på altanen på framsidan men nu ska den få leva upp med dansglada människor!


Brunnen

img_3889

Det här är det svåraste projektet till bröllopet. Denna brunn har inget djup utan det är meningen att man ska odla i den så jag har lagt på ny jord och sått frön för att det ska blomma till bröllopet men problemet är att katterna ser det här som sin toalett. Varje morgon har fiberduken åkt åt sidan och allt är uppgrävt. Får se om vi ens kommer hinna få några blommor där haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *